Вести

БРНАБИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ДА ЋЕ ГРАЂАНИ ГЛАСАТИ ЗА РАД И РЕЗУЛТАТЕ

Председница Владе Републике Србије и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић изјавила је да је данас највећи дан демократије и да очекује убедљиву победу Александра Вучића у првом кругу на председничким изборима.

Брнабић је то рекла након што је гласала на бирачком месту 34 у Школи за дизајн у Београду.

"Данас је највећи дан демократије и ја се надам да ће највећи број грађана Србије искористити своје право да изађе на изборе и да гласа за оне људе за које мисле да могу да обезбеде стабилну будућност, мир и просперитет у наредном мандату владе у наредне четири, односно у случају председника пет година", рекла је Брнабић.

Нагласила је да на председничким изборима у првом кругу очекује, како је рекла, убедљиву и историјску победу Александра Вучића.

Навела је да очекује да ће грађани гласати за рад и резултате, за одговорност, за преданост, озбиљност, као и за конкретне планове и програме, које је представила Српска напредна странка.

"Тако да очекујем да ћемо већ од сутра ујутру 4. априла наставити да радимо у најбољем интересу наше земље и нашег народа", рекла је Брнабић.

 

 

 

Извор: Танјуг