Вести

БРНАБИЋ: ИЗБОРНА КАМПАЊА СНС-А БИЋЕ ФОКУСИРАНА НА РЕЗУЛТАТЕ

Изборну листу Српске напредне странке потписом су подржале истакнуте личности из политичког и културног живота, као и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић.

Поред Брнабић, подршку листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" пружили су и министар Томислав Момировић, директорка Института за онкологију, која је и прва на листи, др Даница Грујичић, глумац Лазар Ристовски, оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић, директор Балета Народног позоришта Константин Костјуков, кошаркаш Марко Кешељ, професор Стојан Раденовић...

Они су свој потпис дали у страначком одбору на Врачару, где се и пре 20 сати окупио велики број грађана који су желели да подрже листу Српске напредне странке.

Брнабић је рекла да је данас велики и важан дан за Србију и демократију.

"Ја сам данас најпоноснија на то какви људи су заједно на нашој листи. То су људи који су најбољи у својим професијама не само у Србији већ и ван ње", навела је Брнабић.

Истакла је да то што се људи који су истакнути у својим професијама налазе на листи Српске напредне странке довољно говори о постигнутим политичким резултатима.

Брнабић је навела да ће изборна кампања Српске напредне странке бити позитивна и фокусирана на резултате који су остварени до сада.

"На оно шта смо урадили и чиме можемо да се похвалимо и не само ми као Српска напредна странка већ и наша земља, градови и све општине", рекла је Брнабић.

Додала је да ће други део кампање бити посвећен ономе што ће се урадити у наредном периоду, те на визију Србије 2030.

"Наша идеја водиља је да сви у Србији живе боље и квалитетније и да Србија сваким даном јача. Циљ је да до краја мандата будуће Владе просечна плата у Србији буде 1.000 евра, а просечна пензија 500 евра", рекла је Брнабић.

Прва на листи Српске напредне странке за парламентарне изборе, директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић рекла је да пружа подршку листи Српске напредне странке због свих ствари које су урађене у последњих седам година у области здравства.

"Сматрам да тренд раста државних болница који се догодио у том периоду никако не треба прекинути", навела је Грујичић.

 

 

Извор: Танјуг