Вести

Београдски напредњаци за чистији и лепши Београд

На иницијативу Градског одбора Београд, а у сарадњи са Општинским одбором Савски венац организована је јесења акција чишћења у Бирчаниновој улици.

Након рашчишћавања насеља Рудо, београдски напредњаци наставили су са чишћењем  зелених површина како би биле чистије и лепше.

Члан Главног одбора Српске напредне странке и члан  Већа Скупштине града Београда Драгомир Петронијевић истакао је да Српска напредна странка наставља да ради са својим грађанима.

„Имамо још једну акцију чишћења, иако је у данашње време лакше и боље,  јер су нам паркови много чистији, али још увек има проблема.Данас смо овде констатовали да недостају канте и преко наших одборника и преко градског Већа интервенисаћемо да и овај паркић добије канте .Наш циљ је да преко сто паркова у 2015. години средимо, да свака зелена површина у граду Београду буде чиста и да омогућимо деци и младима да у њима уживају“, рекао је Петронијевић.

„Овом акцијом желимо да покажемо нашим грађанима да смо увек ту уз њих и са њима.Нећемо радити велике капиталне пројекте из кредита јер нећемо да се задужујемо, али мале животне ствари ћемо решивати, а уз пројекат „Београд на води“ , и  друге велике капиталне пројекте који се не финансирају из кредита, подићићемо стандард у граду Београду“ истакао је Петронијевић.

Акцији се одазвала поред великог броја активиста и Андреа Радуловић заменик председника Скупштине града Београда.