Вести

ВЕСИЋ: ЂИЛАСУ ЈЕ ВУЧИЋ УВЕК КРИВ ЈЕР ГА ЈЕ СМЕНИО СА ВЛАСТИ

Опседнутост Драгана Ђиласа и његова патолошка мржња према председнику Србије Александру Вучићу опште је позната. Њему је Вучић крив и увек ће бити крив јер га је сменио са власти па више не може да краде. Зато Ђилас опсесивно и болесно мрзи Вучића.

Ђиласова обраћања Вучићу одавно нису политичка, она су за психијатријско посматрање без обзира шта глуми приликом обраћања - да ли плаче или хистерично прети.

Страшно је да за смрт људи од короне овај болесник, жељан власти, оптужује Вучића који се као лав бори да обезбеди медицинску опрему за наш здравствени систем. Исти тај, бедник, Драган Ђилас је за пет година колико је био на власти у четири београдске болнице купио ПЕТ РЕСПИРАТОРА!? Вучић је само болници Драгиша Мишовић обезбедио преко 200 респиратора!

Какав је Ђилас бедник показује чињеница да му сметају недавно одржани избори у Србији на којима је потучен до ногу, али му не сметају избори који се сутра одржавају у Хрватској и за седам дана у Македонији! Не сме ова бедна кукавица ни реч да каже против Хрвата Пленковића или Македонца Заева. Једино сме да напада Вучића. То се зове комплекс ниже вредности.

Колико год да су ружни и неосновани Ђиласови напади на Вучића они су део политичке борбе. На то је Вучић навикао. Ипак, најстрашније што се бедник Ђилас усуђује да напада српске лекаре, најбоље које имамо. Сада би полуписмени Ђилас да буде и лекар. Не знају ништа ни Предраг Кон, ни Дарија Кисић, ни Срђан Јанковић, ни Горан Стевановић, ни Бранислав Тиодоровић, али зато Ђилас све зна!? Он је и епидемиолог, и гинеколог, и хирург, и педијатар! Болесник! Вероватно би Ђилас да смени лекаре па да медицинске одлуке доносе његова полуписмена десна рука, бивши шофер Александар Бијелић, таксиста из Канаде и бивши директор Чистоће Стаменковић, средњовековни мрачњак и човек који би да лечи људе пуштањем крви и пијавицама, Ђиласов шеф, Млађан Ђорђевић. Ако томе додамо Ђиласовог попа Григорија који сања да буде српски Хомеини ето нама Ђиласовог лекарског тима за лечење короне.

На крају, не могу да не приметим колико се болесни Драган Ђилас радује сваком мртвом грађанину Србије не би ли за њихову смрт оптужио Александра Вучића. Ако је и од Ђиласа, много је. Иди се лечи, кретену!

 

 

 

Члан председништва Српске напредне странке

Горан Весић