Вести

ТОМИЋ: МИЛИВОЈЕВИЋ ДОКАЗАО ДА ЈЕ ОДАНИ И ПОНИЗНИ СЛУГА ТАЈКУНА

Поново смо имали прилике да видимо јавно доказивање чланова жутог тајкунског предузећа да осим спиновања и продавања магле, ништа друго не знају, кад су у питању интереси Србије. Од њихове наводне политике и борбе за бољу Србију направили су обичан маркетинг зарад скупљања јефтиних политичких поена и пуњења џепова својих тајкуна. Тако је данас Срђан Миливојевић, у народу боље познат као Примерак, доказао да је одани и понизни слуга тајкуна чији машински мозак најбоље интерпретира. Изнео је гомилу ствари за које сам сигуран да ни сам не зна зашто и како је машински мозак увезао против Александра Вучића. Данас је био још један бедни покушај релативизирања опасности по живот председника Александра Вучића, рада служби безбедности које су у претходном периоду делима доказали да имају капацитете и могућности да се боре и гарантују безбедност свих грађана Србије и доказао поново да нису одустали од идеје приватизације правосуђа у Србији.

Срђан Примерак Миливојевић је поново показао да желе да буду и тужиоци, судије и извршиоци. Без промила доказа оптужују СНС да је криминална група, да сами себе желимо да ликвидирамо, да ми радимо о глави председнику Александру Вучићу, а да он, најоданији Примерак тајкунсове врсте, се јадан брине за њега и да је већ одлучио да Вучић буде сведок сарадник у њиховом тужилаштву. У својим машинским главама већ су склопили сценарио, као у холивудским блокбастерима, да је Александар Вучић криминалац који боље да се преда тужилаштву и нагоди, него да они уђу у тужилаштво и да му покажу шта све умеју. У реалности се јадни плаше рада надлежних органа, независног судства и тужилаштва за које се управо Александар Вучић и посланици СНС залажу, јер су свесни својих недела, умешаности у криминалне радње, а данас се највише плаше истраге политичке позадине последњег у низу неуспелих планираних атентата на председника Вучића. Очигледно унезверени и нервозни одлучили су да хитно реагују, па послали Примерка да својим арлаукањем и комичним наступом скрене тему са њих и као доказани спин мајстор покуша народ да обрлати.

Кад је схватио да није успео то да уради конференцијом и кад је колега Александар Мирковић на конференцији демонтирао лажи које је Примерак изнео, онда је као искусни спин мајстор на твитеру исекао део конференције колеге Александра и покушао да опет напредњаке прикаже у светлу неписмених, необразованих људи. Само, омануо је пасијанс мајстор у свом послу, јер данас су све информације и конференције јавно доступне па осим својих лажних пратиоца на твитеру, никог другог у овакав спин није убедио. Свесни смо да су они из жутог тајкунског предузећа на заласку својих политичких каријера које ће неславно завршити, а што пре схвате ту чињеницу, то боље по њих, јер не треба да се поносе својим неславним завршетком политичке каријере, кад су већ иза себе оставили неславна политичка недела!

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Зоран Томић