Вести

ТОДОРОВИЋ: ПОНОШ ЗА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД НИКАД НИЈЕ МАРИО

На Поношево излагање имам да кажем само - срам га било! Па, зар о урушавању угледа безбедносних служби да говори бивши начелник Генералштаба Војске Србије који је уништио и девастирао све чега се дотакао? Нема тај ни образа, ни стида... само голи интерес који штити. И то нечији споља.

Шта зна Понош о дроновима? Толико је успешно расформирао сваки део, сваки шраф у војсци да ни за акумулатор нисмо имали, а о зарђалим авионима и да не говорим. Захваљујући Александру Вучићу небо Србије чува наша авијација, наши пилоти. Наравно да то смета свима, па и пропалом председничком кандидату.

Наравно да човеку којем је прихватљиво да Косово добије столицу у УН, смета то што се Вучић читаву деценију бори да сачува Косово и Метохију у саставу Србије, да сачува српски народ на територији јужне покрајине.

Наравно да човеку који обмањује бираче у кампањи да не би, а након избора да би увео санкције Русији, смета то што Вучић већ 270 дана одолева притисцима како би водио искључиво српску политику. И са тиме Понош не може да се помири, те зато и овај интервју - као последњи трзај бубашвабе.

Али, никако ми није јасно како човек којег су на чело наше војске инсталирале Западне обавештајне службе не види да је управо он био највеће понижење које је задесило Србију! Па и слеп би то видео.

Зато се питам - коме је данас битно да чује шта НАТО генерал има да поручи? Тај за Србију и српски народ никад није марио. Зато је на изборима и прошао како је прошао. А Вучић - са више од 2.2 милиона подршке грађана Србије. Толико!

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Ђорђе Тодоровић