Вести

СТЕФАНОВИЋ: САВЕЗ ЗА СРБИЈУ "ПАТИ ОД КЛЕПТОМАНИЈЕ"

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић рекао је да је Савез за Србију, чији су представници јуче оспорили здравствено стање председника Александра Вучића, оболео од "клептоманије" и да у прилог томе говоре њихови резултати у прошлости.

Стефановић је рекао да би он могао да каже да би поједини из СзС требало да се подвргну специјалистичким прегледима, али да неће, већ ће само подсетити на приватизације и гашење на стотине хиљада радних места.

"Оно што могу да кажем јесте да је СзС оболео од једне теже болести и то је клептоманија и ту не треба лек, не треба неко из медицинске струке. Видели смо у претходним годинама шта су радили. Беже када их питате како су изгубили стотине хиљада радних места, када их питате о затвореним фабрикама, или како су уништавали српску привреду и економију", рекао је Стефановић.

Стефановић је оценио да то грађани Србије јако добро знају.

Стефановић је, реагујући на информацију да ће од садашњих чланова владе, после избора, и после промене у редовима напредњака, остати само један министар СНС, рекао да данас "пише коме шта падне на памет", подсетивши да је он сам рекао да није заинтересован да пензију дочека у фотељи.

Стефановић је додао да њега лично интересује да уради нешто за грађане и да ће, док год буде имао поверење Александра Вучића и председнице владе, обављати функцију за коју је изабран.

"Док год то буде важно грађанима, а и МУП-у, ја ћу давати свој допринос. Али, верујте да се не борим по сваку цену да будем министар и да останем на функцији. Вучић јако добро тестира, проучава, гледа ко какав резултат може да да...", рекао је Стефановић.

Стефановић је поручио да они који су давали резултате имају право да се поново кандидују за функцију, али да функције нису приоритет.

Упитан о насловима у медијима да социјалисти условљавају подршку Дачићевим премијерским местом и да један министар СНС "прети" да ће променити страну, уколико не остане на функцији, Стефановић је рекао да многи причају о кадровским решењима, а да избори нису још ни расписани.

"Прво мора да се заврши изборни процес, да имате резултате, да видите коме народ даје поверење, онда можете да разговарате о свему томе. Много је важније шта ћемо да урадимо за људе и да они имају веће плате и пензије", рекао је Стефановић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва