Вести

НИКОЛИЋ: МЕСЕЦИМА УНАЗАД АНТИДРЖАВНИЦИ НАПАДАЈУ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Штеточине које гледају како да ослабе Србију данима су најављивале како ће се окупити и обележити годишњицу погрома над Србима. И овога пута су показали да су лажовчине и да не може ни један једини дан да прође, а да не нападају председника Александра Вучића.

Погром и НАТО агресија су само повод да се ова банда из антидржавног сектора окупи и да урличе, прети и тражи оставку легитимно изабраном председнику, који их је узгред најубедљивијим резултатима до сада, победио на изборима.

Месецима уназад антидржавници Милош Јовановић, Милица Ђурђевић Стаменковски и Бошко Обрадовић нападају председника, измишљају, лажу, и када им председник у Народној скупштини десетине пута понови да никада неће признати тзв. Косово и да неће гласати за улазак у УН - они крећу физички да се обрачунају, јер очигледно такве чврсте изјаве наљуте њихове менторе и онда они почну неконтролисано да се понашају, што прелази у озбиљну хистерију и дивљаштво. И сваки следећи пут, подбуњују народ, прете улицом и лажу. Кад се не деси оно што су они најављивали, да ће наводно нешто председник потписати и када се докаже да су лажови - они онда иду даље. Нове лажи, нове измишљотине, нове претње. Нико од њих се ниједном није извинио за лажи и увреде које износе.

Милица Лажљивица, Бошко Фашиста и Милош Француз говоре о Косову и Метохији и лажно се представљају као патриоте, а буквално сваки дан наносе штету нашим грађанима. Када Милица брутално лаже, не трепне, не постиди се, зато што моралних вредности, ни политичке одговорности нема. Она није достојна да коментарише било чији живот, па ни Срба са Косова и Метохије - јер је обичан лажов! Бошко је и сам 2005. године изјавио да је тзв. Косово за њега независно. А Милош Француз је лично потписао да се Курти и 1.800 терориста пусте из затвора.

Видели су грађани Србије какви су ово бескичмењаци, како немају границу у мржњи према председнику Вучићу, како користе тему Косова и Метохије, да би нападали председника. Јасно је да њих не интересује Србија, страдање нашег народа 2004. године, да не желе мир, да не желе напредак наше земље, имају само један једини циљ, а то је да руше Александра Вучића и самим тим да ослабе позицију Србије.

И синоћ, када сви треба да осудимо погром, када треба да подржимо Србе са Косова и Метохије - ми у Београду имамо злоупотребу несреће нашег народа и антисрпску опозицију која поручује председнику "оставка" и "збогом". Желели би само да се дочепају власти, али без избора, без подршке грађана, а онда би све уништили за три дана. Са друге стране, у Сремској Митровици имали смо прилику да видимо пристојну Србију, преко десет хиљада грађана који су се окупили да сачекају председника Вучића, да јасно кажу да га подржавају, да разумеју позицију у којој се Србија налази, да виде његову борбу за све грађане, да желе мир, да желе да сачувамо нашу децу и да желе напредак наше земље.

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Ивана Николић

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА