Вести

Мирковић: Сзс у недостатку планова пред изборе износе низ неистина

Шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини Града Александар Мирковић, гостујући у вестима Студиjа Б изјавио је да чланови Савеза за Србију у недостатку планова и програма пред предстојеће изборе износе низ неистина и измишљају афере покушавајући да ослабе СНС.

“Kад немате никакав програм, морате лажима и фабрификовањем афера да покушавате да ослабите најјачу странку у Србији, као што то покушава Мариника Тепић“, изјавио је Мирковић.

Потпуно је јасно, каже Мирковић, да је Савез за Србију склопљен на силу и да ће, уколико неко од чланова каже нешто што се не свиђа Драгану Ђиласу, бити одмах нападнут, што показује пример Бошка Обрадовића који је напао Драгољуба Мићуновића због става да бојкот не доноси ништа добро за опозицију.

Kако се ближе избори, они схватају да немају никакву заједничку политику, а бојкотом избора ће практично нестати са политичке сцене, рекао је Мирковић за Студио Б.

“Грађани Србије, препознају ипак колико је Београд лепши и колико је Србија боље место за живот, захваљујући политици председника Александра Вучића и раду Српске напредне странке“, закључио је Мирковић.

 

 

Извор: Студио Б