Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ЉУДИ ПОКАЗАЛИ ДА ХОЋЕ РАД, А НЕ БОЈКОТ

Члан Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да је победа СНС на изборима у Медвеђи показала да грађани цене рад и резултате, а не бојкот.

"Хвала грађанима, дали су подршку резултатима и раду, пре свега, председника државе, владе и СНС која је стожер Владе и наше политике. То говори да људи хоће резултат, рад енергију и страст, а не бојкот, нерад и немање резултата", поручила је Михајловић.

Како је рекла, све време од када је СНС на власти циљ је да се стварају услови да се боље живи.

"То је резултат ове власти. Стварамо услове да се у Србији живи боље. Све што радимо показује да се ствари у Србији мењају", рекла је Михајловић.

 

Почиње градња станова у Сремској Митровици

Радови на изградњи 190 станова за припаднике снага безбедности у Сремској Митровици почињу сутра, најавила је Михајловић.

Рекла је да је почела градња јефтиних станова у Нишу, Врању, Крагујевцу и Новом Саду и да сада почиње и у Сремској Митровици.

"Када смо почели да говоримо о том пројекту било је пуно неверице и пуно њих је говорило да је то немогуће, да ће држава успети да на целој територији Србије да гради станове за снаге безбедности", рекла је Михајловић.

Михајловић је рекла да ће се у првој фази започети градња 8.000 станова, да је део станова већ почео да се ради, а да ће остатак бити започет у току следеће године.

"Очекујемо да буде укупно више од 20.000 станова које ће влада градити заједно са локалним самоуправама у наредних неколико година", додала је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг