Вести

МАРКОВИЋ: САВЕЗ ЗА СРБИЈУ ХОЋЕ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА!

Посланик СНС-а Александар Марковић рекао је да би опозицији било боље да је у парламенту него да у холу скупштине прича о томе како ће хапсити Александра Вучића и његове сараднике.

"Наравно да их не интересује тема међународног положаја Србије и положаја Србије када је реч о Косову и Метохији, јер док су они били на власти 87 земаља је признало Косово а од 2014. године 15 држава је повукло или суспендовало признање", рекао је Марковић.

Марковић је такође говорио о милионима које је зарадио лидер опозиције Драган Ђилас док је био на власти, истакавши да Драган Ђилас показује огромну нервозу због истраге о финансијским малверзацијама која се води против њега.

Додао је и да опозиција када нема аргументе прича о бојкоту избора и ниже увреде што је на чело радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом за унапређење изборног процеса постављен Небојша Стефановић.

Потпуно је јасно да опозиција из Савеза за Србију хоће власт без избора али су свесни да их грађани Србије не подржавају и зато су прогласили бојкот као унапред припремљен алиби за изборни дебакл!

 

 

 

Извор: Ало