Вести

Марковић: Лицемерне Боркове и Бастаћеве оптужбе за некретнине

Народни посланик Српске напредне странке Александар Марковић оценио је данас као крајње лицемерно да Борко Стефановић и Марко Бастаћ оптужују било кога за некретнине и поручио им да је боље да питају "свог шефа" Драгана Ђиласа одакле му толико богатство.

Марковић каже да се наставља Ђиласова кампања "лажи и фабриковања афера" против функционера СНС.

"Овога пута преко лажног левичара Борка Стефановића - човека који се тобоже залаже за радничка права, а носи ципеле од неколико стотина евра и који, док је био на власти, ништа није учинио за радничка права, као и Марка Бастаћа који је ухапшен на београдском аеродрому због покушаја да прошверцује 13.000 евра, а никада није објаснио одакле му тај новац", рекао је Марковић.

Ђилас је, каже Марковић, сам пријавио Агенцији за борбу против корупције 25 милиона евра само у некретнинама и пита зашто Ђилас никада није одговорио како је приходовао 619 милиона евра које је пријавио и одакле му добит од 105 милиона евра.

"Како је зарадио тај новац? Да ли тако што је злоупотребљавао полуге власти док је на власти била његова Демократска странка, а он био и министар задужен за Национални инвестициони план и директор Народне канцеларије председника Републике и градоначелник Београда?", упитао је Марковић и додао да грађани дуго чекају одговоре на та питања.

Марковић је навео и да би волео да Бастаћ каже како је стекао стан на Старом граду од 173 квадрата у коме живи.

"Да ли од оних коверти за шта га је оптуживао венчани кум кога је малтретирао, тукао, киднаповао и целу ноћ држао затвореног због коверте које му није испоручио? Да ли је од тих коверти стекао тако вредну некретнину на Старом граду?", упитао је Марковић.

 

 

Извор: Танјуг