Вести

Марјановић: Грбовићу није место међу одборницима

Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Београда Радослав Марјановић осудио је данас претње које је грађанима који подржавају Александра Вучића изрекао на Твитеру градски одборник из ПСГ Павле Грбовић.

„Павле Грбовић је нажалост градски одборник, иако насилницима какав је он не треба да буде места у Скупштини“, оценио је Марјановић у саопштењу.

Он је навео да је Грбовић јуче преко свог налога на Твитеру позивао да се поломе главе и ребра свима који подржавају Александра Вучића.

„Грбовић је иначе познат као екстремиста који вређа на најпримитивнији начин своје политичке противнике називајући их кретенима, имбецилима, а грађане позива да изврше ”грађанско хапшење председника Републике”, рекао је Марјановић и додао да је „Грбовић обична кукавица који је храбар само када седи иза тастатуре и прети другима”.

„Одборници Српске напредне странке позивају овог великог хероја да се коначно појави на седници Скупштине града јер ниједном ове године није дошао, али редовно прима одборничку плату. Па када коначно одлучи да ради свој посао нека покуша сам да нам поломи главе и ребра или нека врши грађанска хапшења како прети. Нека се херој не крије иза тастатуре и нека не хушка друге људе да обаве оно што ова кукавица не сме”, поручио је Марјановић.

 

 

Извор: Танјуг