Вести

МАЛОВИЋ: ОДГОВОР НЕМАЊИ РУЈEВИЋУ, КОЈИ ПИШЕ ЗА „ДОЈЧЕ ВЕЛЕ“ И НЕДЕЉНИК „ВРЕМЕ“

Одговор Немањи Рујeвићу, који пише за „Дојче веле“ и недељник „Време“

Истакнути скрибоман на друштвеним мрежама и радник „Дојче велеа“ и недељника „Време“, који су познати по свему, само не истинитом и објективном новинарству, Немања Рујевић, данас је показао да није ништа мањи лажов него они чију политику тако сладострасно подржава, лидери тајкунско–фашистичког савеза: Ђилас, Јеремић и Обрадовић.

Рујевић, видно изнервиран због историјске победе Српске листе на Косову и Метохији, написао је данас: „Вучић је јуче изричито рекао да не може и неће да оде на изборима. Шта ту није јасно? Како се то зове? Ако се то не прими к знању, њега ће за 30 година држати на апаратима, као оног председника Алжира за којег нико није знао да ли је жив, али и даље као влада.“

Није тешко доказати да је Рујевић обична лажовчина, али, морам рећи прилично је јадно што је толико бесан на председника Вучића, док се цела Србија радује показаном српском јединству и победи Српске листе на Косову и Метохији, упркос свим притисцима страних служби и Албанаца, па чак и бедника, Ђиласових кандидата,Трајковићеве и Рашића.

Посебно је срамно то што продукција лажних вести долази од некога ко се представља као новинар и ко, због своје политичке острашћености, у страним медијима шири лажи о Србији.

Истине ради, председник Вучић јуче је на питање новинарке ТАНЈУГ-а, како коментарише то што је Харадинај обећао да ће да га сруши до Ускрса, одговорио:

„Није до Ускрса, до Божића, до Ускрса су рекли ови други, па је прошао и Божић и Ускрс. Јеремић је рекао до Ускрса, а Харадинај је рекао до Божића или до Светог Николе...

Што се тиче тог рушења, слушам ја то сваки дан. Замислите, ви очекујете да ваш народ вас подржи у нечему у дану када имате важне изборе на Косову и Метохији, када Србија чека да види хоћемо ли показати јединство, ви овде у централној Србији водите кампању борбе са саобраћајним знаковима и хвалите се како сте успели да савладате саобраћајне знакове тако што сте излепили налепнице по њима. Е, тако и Харадинај.

Зато се увек каже прво скочи па кажи хоп. Он је то обећавао да ће то да буде до Светог Николе, не само до Божића... Обећао до Светог Николе прошле године, прошла ми је слава, доћи ће ми и следећа слава, ништа од тога. Ови су обећали били до Васкрса, слагали као и обично. До неког Васкрса ће бити, али не њиховом вољом, већ мојом вољом. Запамтите то што сам рекао.

Отићи ћу тако што ћу се сам повући, а не зато што ће ме они победити. Они ме никада неће победити гласовима, и на изборима. А друго нешто, то увек може. А изборном вољом, народном вољом, никада ме неће победити, сам ћу отићи...“

На крају, морам се сагласити са председником Вучићем - ово нам свима јесте једна од најдражих победа. Срби су показали јединство у тренутку када су им били угрожени национални интереси и никакви Ђиласи, Јеремићи, Обрадовићи, Трајковићи, па чак и радници за немачке медије и домаће тајкуне, разни Рујевићи, не могу толико да лажу колико ми можемо да будемо поносни на све Србе на Косову и Метохији, и јучерашњу величанствену победу, као што ћемо и даље да се боримо свом снагом против свих оних којима смета јака и суверена Србија, на чијем је челу Александар Вучић.

 

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Владанка Маловић