Вести

Ивковић: Борко да пита газду Ђиласа одакле му имовина

„Борко Стефановић, поред Маринике Тепић, само је још један обичан лажов шетајућег циркуса Драгана Ђиласа, чија је улога искључиво и само та да се не говори како је Ђилас док је био на највишим државним функцијама у овој земљи пословао са државним предузећима и преко својих приватних фирми остварио промет од 619 милиона евра.

За тај новац може да се купи 5.000 квалитетних станова за пет хиљада породица. Уместо што Стефановић бестидно лаже требало је најпре да пита газду за којег ради, а очигледно га то до сад није питао, одакле тајкуну Ђиласу имовина, и то само онај део који је пријавио, некретнине у вредности од 25 милиона евра, што је мисаона именица за сваког просечног грађанина ове земље?

Колико га је Ђилас платио да спинује причу како би скренуо пажњу са Ђиласових милиона фабрикујући лажне афере свакодневно и не бирајући средства? Колико год да Ђилас плаћа, не бих дала свој образ да будем слуга бескрупулозног тајкуна и при том испаднем највећа будала у друштву.

Али шта очекивати од Борка Стефановића, човека који није смео да се врати у Београд, већ је као помамљен, после преговора са Едитом Тахири у Бриселу, јурцао по „Прадиним“ продавницама не би ли обрадовао девојку, док су Албанци успостављали границу између Срба са КиМ и и Срба из централне Србије.

На својим ријалити „конференцијама за новинаре“ портпароли СзС бескрупулозним лажима скрећу пажњу јавности са кључних питања у вези са Ђиласовим бизнис шемама.

Такође, подмуклим подметањем и јефтиним методама покушавају да девалвирају рад председника, министара и државних секретара и свих који другачије мисле како би се насилно вратили на власт и арчили државну касу и поново черупали државна предузећа.

Вредност моје имовине није се увећала од када сам државни секретар, што се за његовог газду Ђиласа не може рећи.

Молим Борка Стефановића да пронађе стан на Врачару од 500.000 евра поведе са собом свог адвоката како бих му га одмах преписала. Ако пронађе имовину коју сам незаконито стекла од 2016. године, од када сам државни секретар, поклонићу му све.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Биљана Поповић Ивковић