Вести

Хандановић: Ђиласови пројекти нису били у интересу грађана

Члан Главног одбора Српске напредне странке Дамир Хандановић указао је на један од многобројних пропалих пројеката Драгана Ђиласа, најгорег градоначелника у историји Београда, од ког Београђани нису имали никакву корист, али Ђилас, његови банковни рачуни и фирме јесу.
 
Према речима Хандановића грађани Београда и Србије  се питају где је нестао новац грађана,  600 хиљада колико је потрошено на кулу од картона од које грађани нису имали никакву корист. 
 
„Како је Ђилас дошао од 74.000 евра до 25 милиона у некретнинама, најбоље се може описати кроз пројекат реплике Теразија коју су грађани платили милионе евра, а да нису имали никакву корист. Питам Ђиласа где су његови пропали пројекти и у чијим џеповима је завршио новац грађана”, упитао је Хандановић.
 
„Ова кула од картона која је некада била на овом месту, а која је требала да служу за културне манифестације прескупо је плаћена, а од ње није остало ништа. Ђилас је правио пројекте који нису били у интересу грађана, али се новац сливао у његове џепове”, сматра Хандановић. 
 
За разлику од времена власти Драгана Ђиласа, пројекте које данас реализују Александар Вучић и Српска напредна странка служе грађанима, и тим пројектима се развијају и Београд и Србија.