Вести

ЂУРИЋ: ЈОВАНОВИЋ ЈЕ ЈАВНО ПРЕТИО ВЕШАЊЕМ ПОЛИТИЧКИМ НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА

Лицемерно је то што се као повређена и увређена страна у једном политичком дуелу представља човек који је јавно претио вешањем политичким неистомишљеницима. Милош Јовановић, издајући се за жртву, жели да скрене пажњу са чињенице да је и мени лично и мојим колегама са Косова и Метохије претио на најпримитивнији начин.

Подсетићу још једном да ми је Јовановић у емисији „Упитник“ на Радио-телевизији Србије 12. јуна прошле године рекао да ће ме стићи „такав рачун за издају да неће бити довољно бандера“, чиме је несумњиво повредио моју част и углед, а притом ми и запретио вешањем.

Потом је изјавио и да треба позвати РОСУ, јер „очигледно Марко Ђурић клечи само пред шиптарским терористима и то је једино изгледа што може да га реши", алудирајући на моје хашење у Косовској Митровици приликом којег сам брутално претучен.

Јовановић ме је онда и у емисији „Упитник“, 19. фебруара ове године, назвао „велеиздајником“, „пајтосом Рамуша Харадинаја“ и „подводачем“. Реч је, дакле, о инцидентној, агресивној и свадљивој особи која само изиграва жртву уз свесрдну помоћ појединих медија, али право ће уверен сам бити на мојој страни, и зато ћу се за истину и задовољење борити пред судом, а не у медијима. Ко својим речником објашњава све о себи и свом деловању закључите сами.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

Марко Ђурић