Вести

ЂОРЂЕВИЋ: СРБИЈА ЗНА ДА ЦЕНИ ОНЕ КОЈИ СУ СЕ БОРИЛИ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је обиласку новоизграђених станова и радова у току у оквиру државног пројекта станоградње за припаднике снага безбедности у Врању.

"Председник Србије Александар Вучић када је дошао на чело Министарства одбране препознао је проблеме са којима су се суочавали, један од њих је био и становање. Вучић је унапредио положај Војске Србије и омогућио да лакше дођу до станова. Поред војске, ови станови су намењени и полицији, снагама безбедности, борцима, војним инвалидима и члановима породица палих бораца, а у плану је да се прошири на лекаре, медицинско особље и младе брачне парове што ће допринети томе да подстакнемо младе да остану у својој земљи и ту стварају породице", рекао је Ђорђевић.

Министар је рекао да се значајно улаже у унапређење положаја бораца, војних инвалида и чланова породица палих бораца, што представља доказ да Србија зна да цени оне који су се борили за нашу земљу.

"Ово је само један корак ка циљу који је пред нама, а то је обезбеђивање бољих услова за живот наших грађана. Наставићемо да радимо на свим пољима како бисмо остварили тај циљ", закључио је министар.

 

 

 

Извор: Танјуг