Вести

ЂОРЂЕВИЋ: ХУЛИГАНИ ТРЕБА ДА БУДУ УХАПШЕНИ И ОСУЂЕНИ

Хулигани који четврти дан праве нереде јер се противе власти, физички нападају, наносе материјалну штету и покушавају да блокирају ауто-пут, морају да буду одмах ухапшени и осуђени за сва дела која раде против наше државе, поручио је члан председништва Српске напредне странке и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.

Kада неко ради против наше Србије, нагласио је Ђорђевић, не сме бити изузетка - само бруталан одговор је најбољи лек против фашиста.

Ђорђевић је истакао да хулигани који на фашистички начин хоће да се домогну власти, уз помоћ каменица, бакљи, физичке силе, треба да буду у затвору.

"Наши грађани су изабрали Александра Вучића и Српску напредну странку, подржали су оно што он ради, јер све што је обећао то је и испунио. Србија сада иде ка бољој будућности, економски јача из дана у дан, млади раде, држава помаже свима, имамо дела која говоре у прилог томе, а овој Влади је циљ да обезбеди добро данас и још боље сутра нашим грађанима. Уместо што сада санирамо штету коју су нанели хулигани могли смо та иста средства да искористимо за социјално угрожене породице, вртиће, децу... После свега, јасно је да је ово покушај Ђиласа и његових следбеника да се уништи Србија", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић сматра да грађани треба да се уједине против Драгана Ђиласа који организује протесте и рушење Србије, сулудих идеја Маринике Тепић да блокира ауто-пут, фашиста Обрадовића и Нога, антивакцинаша и оних који мисле да је земља равна плоча, хулигана и батинаша, да заштите себе и своје породице и не забораве да се Србија сада бори против највеће глобалне претње, корона вируса и да то треба да буде наша главна битка.

Ђорђевић је истакао да ће полиција да заштити државу и народ, али подвукао да је потребно хитно хапшење свих који хоће да униште Србију.

"То је слика опозиције - група људи који би да униште не само споменике, парламент, већ целу Србију. Они желе зло грађанима, они физички нападају људе који су морали да буду на улици јер раде свој посао - полицију и представнике медија. Морамо да их зауставимо и морају бити ухапшени сви који раде против државе, јер организовање ових протеста није ништа друго осим тога", подвукао је Ђорђевић.

Закључио је да долазак на власт уз помоћ силе није могућ, а најаве нових нереда су недопустиве и хитно им се мора стати на пут.

 

 

 

Извор: Танјуг