Вести

БОЖИЋ: ЂИЛАС И ЈЕРЕМИЋ СУ УНИШТИЛИ СРБИЈУ

Члан Председништва Српске напредне странке Сандра Божић је рекла да полемика између Ђиласа и Јеремића о томе да ли је Понош "леп" кандидат говори само у прилог чињеници да имамо прилику да на делу видимо како изгледа чист дилетантизам опозиције и њихова "озбиљност" у бављењу интересима Србије.

Стављајући у фокус овакве тривијалности, Јеремић покушава да скрене тему са истине, а то је да је из медија сазнао да му је бивши први сарадник Ђиласов кандидат за председника.

Са друге стране, Ђилас покушава из све снаге да свог НАТО генерала опере одговорности коју је де факто имао као прва рука Алијансе у разбијању Војске Србије и свођења оружаних снага наше земље на ловачко друштво. Човек који је посрамио своју униформу и кукавички кроз реформу сектора безбедности уништио Војску Србије.

Али то и јесте идеалан кандидат овако срамне опозиције, јер нису могли наћи бољу персонификацију свог зла које су учинили нашој земљи и грађанима, јер баш како је Понош уништио војску, тако су Ђилас и Јеремић уништили Србију!

Предлажем да бригу о томе колико су "лепи" наставе у неком СПА центру, јер за ништа озбиљније и нису! 

 

 

 

Извор: Српски телеграф