Саопштења

Стефановић: Хвала грађанима Београда на подршци

Желим да се захвалим грађанима Београда на огромном и значајно већем броју гласова, што је најбољи појединачни резултат упркос мањој излазности и што су и на овим изборима пружили подршку Српској напредној странци и нашој политици економског развоја и стварања боље будућности.

Београђани су јуче на бирачким местима донели јасну одлуку да желе да наставе путем реформи и изградње Србије чији је гарант листа „Александар Вучић - За нашу децу“. Указали су нам поверење, како за вођење Србије, тако и готово свих београдских општина.

Пред нама је много задатака како би деца и у Београду и у Србији имала што бољу и сигурнију будућност и зато већ данас настављамо да радимо на постизању ових циљева.

Поверење ћемо грађанима престонице узвратити, настављајући да заједно са њима и само за њих, радимо још енергичније и одговорније на отварању нових радних места и фабрика, изградњи путева и инфраструктуре, вртића, школа и болница, повећању плата и пензија и стварању Београда као места за још лепши и квалитетнији живот.

 

 

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке

Небојша Стефановић