Саопштења

Радуловић: Трифуновић још једном показао право лице

Још једном је Сергеј Трифуновић, тзв. лидер Покрета слободних грађана показао своје право лице и простачко понашање и тиме потврдио да је прави женомрзац и шовиниста. Осуђујем овакво понашање мушкарца који жену на све могуће начине обезвређује и спушта на најниже гране, вређа, кињи и омаловажава.

Лидер ПСГ своју лошу позицију користи за вређање женског рода, покушава да скупи поене на врло вулгаран начин и да се додвори Ћиласу, вређајући жене, јер у недостатку политичког програма његовог Покрета, користи се најгорим могућим оруђем, омаловажавањем жена и обезвређивањем њихове улоге у друштву, породици, послу.

Грађани Србије су јасно и недвосмислено на изборима одабрали визију демократске, уређене и пристојне Србије предвођене Српском напредном странком и Александром Вучићем. Насиље и претње шамарима, силовањима, батинама и вешалима, према било ком грађанину Србије, а поготово према женама, не сме се толерисати и овом приликом позивам све да јавно осуде поступак Сергеја Трифуновића и остале свакодневне поступке хулигана окупљених око Драгана Ђиласа, Бошка Обрадовића, Вука Јеремића и других гласноговорника Савеза за Србију.

 

Чланица Градског одбора Београд Српске напредне странке

Андреа Радуловић