Саопштења

Радуловић: Алексић наставља са огавним увредама

Настављају се огавне увреде Небојше Алексића, главног извршитеља у Београду свих прљавих и гнусних налога Ђиласа и Обрадовића, на рачун страначке колегинице Биљане Поповић Ивковић, али и на рачун свих жена.

Позивање својих ментора Ђиласа и Обрадовића, вођа Савеза за Србију, да заједно „смирују успаљене половњаче“ најоштрије осуђујем и позивам јавност да реагује.

Очигледно такозвани синдикалац, Алексић, заједно са Бастаћем и екипом, нема намеру да престане да спроводи политику мржње, насиља и увреда над женама дириговану од Ђиласа, Обрадовића и осталих предводника Савеза за Србију.

Ово је још један у низу најјаднијег и најнижег облика понашања, одвратних и гадних увреда и претњи силовањем, чиме опет показују да су мрзитељи жена и да једино вербалним и физичким насиљем знају да комуницирају.

Овај фрапантан простаклук је евидентно вредност насилника Савеза за Србију, који се поред тога што су већ једном изневерили и злоупотребили изборну вољу народа, надају да ће то поново учинити.

Јасно је да за циљ имају само скупљање јефтиних политичких поена и овакви поступци су недопустиви, на овакве претње и увреде жене не смеју да ћуте.

 

 

 

Чланица Главног одбора Српске напредне странке

Андреа Радуловић