Саопштења

Мирковић: Злоупотреба деце у политичке сврхе за сваку осуду

Најновија епизода безумља дела опозиције која након злоупотребе средњошколаца и студената, сада злоупотребљава тек свршене основце, знак је да се упале сви црвени алалрми у дрштву и да се већ једном Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу, жутој патки и осталим људима патолошки жељних власти, каже доста.

Дечак од 14 година који пали и гази слику министра Шарчевића квалификовао се за лидера изрежираних протеста, јер је наставници хемије претио убиством због јединице коју је добио.

До јуче он и његови другари који нису ни чули за господина Шарчевића, данас су подстрекивани и њима су командовали активисти жуте патке, подржани функционером Јеремићеве странке, по нападу на пензионера који му је узвратио нокаутом, слика су и прилика болесне жеље окупљених у СзС да се дочепају власти.

Оваква најодвратнија злоупотреба деце у политичке сврхе зарад добијања некаквог политичког поена, апсолутно је недопустива и за сваку осуду.

Kако су овакве ствари јако озбиљне и превазилазе здрав разум, неопходно је да се под хитно огласе заштитник грађана, организације које се баве заштитом деце и правима детета, НВО сектор, као и лидери СзС како би осудили или се оградили од овако нечувене манипулације децом, а све зарад промене власти.

Свако прећуткивање, неоглашавање Ђиласа, Јеремића, Обрадовића овим поводом биће још један доказ да иза свега тога стоје они који у недостатку било каквог програма, решења, резултата иза себе, неће презати ни од чега како би се докопали фотеље.

Био бих срећан када бих знао да се овакве ствари више неће понављати, али сви досадашњи примери надапа, насиља, мржње, усмерени према Александру Вучићу и Српској напредној странци, јасно показују да из редова СзС можемо очекивати још ко зна какве болесне акције и перформансе.

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић