Саопштења

Мирковић: Одборници СзС настављају своје бламирање

Такозвани одборници СзС у Скупштини града своје бламирање настављају и данас, још једном доказујући да нису способни ни добијени материјал да прочитају, а камоли да га разумеју.

Испразне приче и најновије обмањивање јавности бедан су покушај да се се баци сенка на увећање буџета од чак 5,4 милијарде динара, нових 2 милијарде за наше најмлађе суграђане, око милијарду динара за саобраћајну инфраструктуру, 100 милиона за културу као и 30 милиона динара за четврти покушај вантелесне оплодње. Овакве измишљотине Ђиласовог, Јеремићевог, Обрадоивићевог Савеза и њиховог тзв. шефа одборничке групе Јовановића, неће променити чињеницу да је на последњој седнци усвојен и нови Статут града који ће олакшати живот свим грађанима Београда, и који ће им омогућити да лакше, ефикасније и ближе месту у коме живе, решавају своје проблеме, али и да од свог краја чине баш онакво место за живот какво они желе. Сазив седнице није био “крњи” из неко посебног разлога, већ зато што су Ђилас, Јовановић, Борко Стефановић најобичнији нерадници којима је лакше да дају изјаву, напишу саопштење, и да након пола сата из престоничких кафића на друштвеним мрежама глуме политичаре, него да дискутују у Скупштини града.

Како би то и учинили када на својој страни најгори градничаленик у историји нема нити један аргумент, а најбољи доказ томе је да тај пропали Савез није поднео ама баш ниједан једини амандман ни на Статут ни на ребаланс буџет, што је још један доказ колико су њихове приче испразне, а усвојене одлуке на седници добре и од општег интереса за све грађане Београда.

Ђилас, Обрадовић и Јеремић нека наставе са својом тастатура политиком, нека наставе са болесном мржњом и још болеснијим претњама јер то је њихова слика, а ми ћемо предвођени председником Александром Вучићем наставити да волимо Београд и Србију,  и да се за њих боримо из дана у дан и на сваком месту.

Александар Мирковић

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда