Саопштења

Мирковић: Нове лажи Бошкових Двери

Када је понестало измишљених афера, а старе лажи их толико дискредитовале, полтрони Драгана Ђиласа смислили су нову лаж којом данима већ покушавају да изазову незадовољство и политичку подршку за себе.

Покушај да се рани јавни увид у план Kошутњака претвори у политичку причу најбољи је доказ да силеџији Обрадовићу и пребогатом Ђиласу понестаје идеја како би напали СНС, зато и сада манипулишу грађанима, а све зарад ситних политичких поена.

Kао што је више пута поновљено, као што је и градски архитекта Марко Стојчић јуче рекао, ради се само о раном јавном увиду који је свега првих 10% од коначног усвајања плана. Након тога ће тек уследити јавни увид који ће трајати месец дана, када ће и грађани моћи да износе своје примедбе које ће чак и на седници моћи да образложе.

Град Београд има најтранспарентнији процес усвајања јавних докумената,  па молим грађане да не наседају на ситне махинације и играрије пропалих политичара, који у овој теми виде сламку спаса за своје неуспешне каријере.

Kао и до сада град Београд ће радити у интересу грађана, а Ђиласу, Обрадовићу и осталима из тог пропалог Савеза, преостаје само да смишљају нове лажи и преваре, јер су за то очигледно једино способни.

 

 

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић