Саопштења

Мирковић: Мржња Драгана Ђиласа добила је наставак у виду позива на грађанску непослушност

Мржња Драгана Ђиласа и жеља за доласком на власт путем насиља на улици, добила је наставак у виду позива на побуну и грађанску непослушност.

Незадовољан што га нико неће довести на власт и сместити у фотељу без подршке грађана, опет најављује побуну, само није најјасније против кога и чега. Знамо да је болесно оптерећен жељом да се врати на власт и настави са бесомучним богаћењем на уштрб грађана, као што нам је позната његова оптерећеност медијима јер ипак је трговином секундама са државним телевизијама, као функционер, својим приватним фирмама обезбедио 619 милиона евра, али оволика кукњава је превише чак и за њега.

Ђиласове све жалопојке су се свеле на управљање РТС-ом. Ако има програм, обилази села и градове, ако добија подршку грађана на сваком кораку, како сам каже, онда нема потребе да се брине, победиће сигурно на изборима и то неће зависити од телевизија, јер да је тако СНС никад не би дошла на власт због медијског мрака и тираније коју је створио управо Ђилас.

Тих година није постајала телевизија, дневни лист, недељник или часопис у коме сте могли да се информишете о плану и програму СНС-а, а камоли да чујете неку критику на рачун тадашњег градоначелника Ђиласа. Данас је ситуација потпуно другачија, на десетине различитих медија, под директном контролом овог пребогатог тајкуна, свакодневно води кампању и хајку против Александра Вучића и његове породице, али и сваког ко се не слаже са Ђиласом, тако да никоме није јасно о каквој медијској блокади прича.

Неодговорно је, себично и врло опасно позивати на насиље, проливање крви зарад доласка на власт групе интересџија. Побуна и грађанска непослушност на коју позива Ђилас никоме ништа не може добро донети, зато је крајње време да прихвати да га народ не жели и да га никакав, па чак ни крвави сценарио, неће довести на власт. Време је и да се реагује на ове претње, док овај мржњом опијени човек не направи неко веће зло.

На власт се у Србији долази на изборима, подршком људи који свој глас дају ономе иза кога стоје резултати, ономе ко има јасну визију за нашу земљу. Свакоме је јасно, па и Ђиласу, да је тај и такав човек управо Александар Вучић, а најбољу потврду тога ћемо имати на изборима у априлу. Препород Србије нико не може да заустави и њен наставак гарантује само политика Алекснадра Вучића и Српске напредне странке.

 

Александар Мирковић

Шеф одборничке групе СНС и народни посланик