Саопштења

Мирковић: Јеремићевим следбеницима не треба давати на значају

Траума коју је навукао Никола Јовановић, слепо слушајући свог шефа Вука Јеремића и испуњавајући све његове наредбе, очигледно је оставила дубок траг у њему па сматра да свако има, као он, однос потчињени-натчињени.

За почетак, Горан Весић је мој сарадник који позицију заменика градоначелника корисити да унапреди живот свим грађанима Београда па и Вождовчанима, који су се до 2012. године због неспособних и на паре увек алавих Јеремића и Ђиласа, пливали у фекалијама, заглављивали се у блату, давили у ђубрету и били на последњем месту режима ДС - само зато што нису желели да гласају за оне најгоре међу нама, а осликаних у лику и делу чувеног дубла Ђилас-Јеремић.

Нико се није противио формирању некаквог месног одбора финансираним од пара осуђеног међународног криминалца и првог сарадника лажова Вука Јеремића, Патрика Хоа, већ смо само истакли лицемерје и лаж тих пропалих политичара који су баш у Јајинцима, где су највећи број људи слагали и преварили, отворили страначку организацију оптужујући Српску напредну странку да ништа није урађено, а истовремено се сликајући испред нове здравствене станице.

Дискутовати о резултатима на општини Вождовац са људима који су више пута били у Њујорку, Паризу, Мадриду, него на Aутокоманди, Јерковићу, Душановцу, Бањици, са људима који мисле да је Зуце део Јајинаца, а Рипањ насеље општине Младеновац је беспредметно.

Следбеницима, полтронима и марионетама десетину пута доказаног лажова Вука Јеремића одговарати на лажи и придавати им на значају, је сувишно јер док они тако залудни и жељни власти седе у скупим фотељама и куцају саопштења на још скупљим рачунарима које су платили Хоовим милионима, представници Српске напредне странке су и данас са грађанима на терену и боре се за још лепши и бољи Вождовац следећи политику Александра Вучића, а да радимо у њиховом интересу показаће већ следећи избори.

Са свињама се у блату не треба тући, јер их никада нећете победити, а ви ћете се нервирати и испрљати док ће свињама бити забавно, лепо и уживаће, тако је исто и са пропалим политичарима који само знају за лажи и јефтину демагогију.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић