Саопштења

Мирковић: Јеремићеви полтрони лажима скрећу пажњу на себе

Због интереса и личне користи окупљени око пребогатог Вука Јеремића, доказаног лажова и учесника светске корупционашке афере, његови полтрончићи на локалном нивоу, служећи се његовим методама, лажима и демагогијом, труде се да на себе скрену пажњу и оправдају катарске и од затвореника Патрика Хоа, добијене паре.

Колико је иступање политичара, само у покушају, странке Вука Јеремића смешно и демагшоки, види се и на слици.

Пљувати и лагати о људима који су обећали и направили здравствени центар у Јајинцима испред којег су се пулени лажова Јеремића сликали, у једној слици је доказ колико ти људи немају срамоте.

До Јајинаца али и до осталих подавалских села, ако уопште знају да постоје, до 2012. године углађени и у скупим ципелама из Њујорка, Јеремић не би могао ни да дође јер су грађани Вождовца тада за власт истог тог Јеремића и тајкуна Ђиласа били грађани другог реда и стока која је цитирам „добила онако како је гласала“, а то значи да је од 17 градских општина, по буџету Вождовац био на 15, да је Београд путу било забрањено да уради и један једини метар асфалта, Градској чистоћи да чисти, Зеленилу да сређује и уређује зелене површине и да житељи Пиносаве, Зуца, Белог потока, Рипња и Кумодраж села наставе да газе по блату.

То је била политика тандема Јеремића и Ђиласа која је на тај начин хтела да се освети Вождовчанима који нису више желели да их воде неспособни и увек пара гладни горепоменути.

На свим изборима до сада, Српска напредна странка је убедљиво побеђивала и то је најбољи доказ континуитета рада и напретка наше општине и на следећим изборима, политика Александра Вучића коју општина Вождовац следи, а огледа се у развоју сваког дела општине, једнаким условима за живот и константној комуникацији са грађанима, поново ће победити јер грађани цене резултат, а не празне приче лоших глумаца и још горих политичара.

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић