Саопштења

Мирковић: Ђилас темељи успех на штети грађана

Најгори градоначелник у историји Драган Ђилас своју опседнутост медијима показује и данас када  у некаквим колумнама износи гомилу лажи и није битно у ком облику, само је битно да он диктира нешто медијима.

Као по обичају играјући на патетику, опет је Ђилас покушао себе да представи као невинашце које ето не зна о чему се ради и зашто се толико потенцирају афере у којима је учествовао. Невероватно колико нема срама тај човек када изјави да је поносан на своју компанију и успех који је она остварила, прећуткујући главни разлог тог успеха - а то је трговина утицајем и злоупотреба службеног положаја. Подсетићу, Ђиласова приватна фирма је пословала са државним телевизијама у време док је он био директор Народне канцеларије, па министар, па и градоначелник Београда, а паралелно са тим заменик, а касније и председник ДС-а.

Није спорно бити успешан, али је спорно свој успех темељити на штети од више стотина милиона динара која се прави грађанима Србије. Колико је Ђилас успешан најбоље показује чињеница да је пре уласка у политику у Чешкој зарадио 74.000 евра, и то од три пропале фирме од које чак две никад нису ни пословале, а данас након својих функција пријављује имовину у вредности од 25 милиона евра. Свима је јасно да је кључ његовог успеха био политички утицај.

Блато на политичкој сцени направио је искључиво Ђилас са разним Веселиновићима који би да силовањем преваспитају Ану Брнабић, Алексићем који би „да провери задњи трап“ Биљани Поповић Ивковић, Павловићем који би шамарчином да смири жену која је само хтела да прође, моторним тестерама у РТС-у, вешалима на Тргу, Јовановићем, Бастаћем и Обрадовићем који би насиљем да се разрачунају са сваким ко не мисли као газда им Ђилас.

Предстојећи избори доказаће да је политика Александра Вучића и СНС-а оно што грађани желе, јер уместо мрачне прошлости и насиља Ђиласа, Јеремића, Тадића  и Обрадовића, грађани данас виде перспективу и светлу будућност наше земље захваљући људима који данас воде и Београд и Србију.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић