Саопштења

Мирковић: Ђилас главни у нападима на децу Александра Вучића

Ако некоме није било јасно до сад, да је Ђилас главни у нападима на децу Александра Вучића и да их он све диктира, наређује и креира од данас нема више никакве сумње.

Само два дана након представе које је режирао зато што се десет минута, како сам каже, чуло Ђиласе лопове, његови сателити су још једном по ко зна који пут ставили у први план Данила Вучића и на тај начин му нацртали мету на челу.

Ово је пример директног напада на породицу и децу политичких неистомишљеника и ово је политика Драгана Ђиласа. Док његовој деци нико не зна ни име, ни године, нико их никада нигде нити помиње, а камоли не дај Боже им прети, овакве ствари за децу Александра Вучића су свакодневница, али нити они, нити њихови родитељи неће плакати, глумити нити трговати сузама као што то неуспело покушава пребогати Драган Ђилас.

Најоштрије осуђујем континуиране нападе на децу Александра Вучића који се настављају и данас и позивам уплаканог Драгана Ђиласа да се запита како би се он осећао да се његова деца на овај начин дискредитују и сатанизују, али и да престане са овим ненормалним чињењем. Након позива да се јуре по свету ако побегну, силују, убију, добију рак, не знам шта је више преостало па да једном за свагда Ђиласова машинерија престане да се на конто деце обрачунава са Вучићем и шири толико болесну мржњу.

Ово је још један доказ колико је само на силу уплакани тајкун огрезао у патолошку болест и мржњу, као и да би зарад власти газио преко туђе деце, а своју увукао у кампању само ради испуњења болесних амбиција и жеља.

Ни Данило, ни Милица, ни Вукан, нити једно дете на овом свету, не заслужују оно што им следбеници и функционери СзС-а приређују, али то они заслепљени својим лудилом не могу да схвате. Крокодилске лажне сузе Ђиласа неће опрати његову срамоту и абнормално богаћење на рачун грађана Београда и Србије, нити ће оваквим морбидним делима победити Александра Вучића, јер за разлику од њега иза Вучића стоје резултати, подршка грађана, визија будућности, али и храбрости и чојство што је за Ђиласа само недосањани сан.

 

 

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић