Саопштења

Миличковић: Дезинформацијама покушавају да замажу очи грађанима

Подсећам Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и њихове полтроне, који дезинформацијама покушавају да замажу очи грађанима, да су чист криминал и дивљаштво грађани Раковице осетили управо у њихово време.

Такође, подсећам Ђиласа да је управо он усред насеља, без икакве дозволе изградио асфалтну базу Београд пута, да је дао дозволу за прераду и складиштење опасног отпада усред  насеља Кнежевац, свега 50 метара од домаћинстава, као што су у том истом насељу изградили велики број зграда без иједне дозволе.   

Истине ради, а у вези са поменутим објектом, грађевинска инспекција је донела решење о затварању градилишта, а против инвеститора бесправно изведених радова поднета је кривична пријава.

Да су пред законима сви једнаки, и да сви имају иста права и обавезе говори и податак да је од ступања на снагу новог Закона о планирању и изградњи до сада поднето преко 200 кривичних пријава и извршено затварање преко 280 бесправних градилишта.

Ово су егзактне бројке и примери, и најбоље показују разлику између тајкуна Драга Ђиласа, лопова Вука Јеремића, који су упропастили и Београд и Раковицу,  и нас одговорних људи, који раде у интересу грађана, Београда и Раковице.

 

Потпредседник Градског одбора Београд Српске напредне странке

Милосав Миличковић