Саопштења

Марковић: Мариника продуцира лажи по Ђиласовом налогу

И још једном питам Маринику Тепић - како те није срамота?

И данас је наставила са фикцијама, еквивалентним оним да коке носиље у Моровићу носе марихуану, уместо јаја.

Потпуно у свом досадашњем стилу, велика истраживачица Мариника Тепић и данас је нападала породицу председника Александра Вучића и изводила како она то зове „доказе“. 

Каже пример највећег мафијашења је када имаш фирму на истој адреси са неком другом фирмом у пословној згради. Јесте да је и фирме, а и све о њима измаштала, али добро то је СФ Мариника.

Са друге стране, би иста Мариника да јој поверујемо да то што јој је најближи пријатељ пуних десет година и страначки саборац, који је пратио кроз све странке, Новак Филиповић ухапшен због наркотика није ништа битно.

Када од истог Филиповића Мариника затражи да исељава новинаре из Панчева, јер је нервирају са текстовима, и када цела Србија сведочи да у њеном Савезу против Србије готово да нема никог ко није повезан са нарко-дилерима, то је ваљда све балетска представа. 

Продуцира Мариника по Ђиласовом диктату сваки дан по једну нову лаж, даје све од себе да што маштовитије измисли и што јадније покуша да дискредитује Александра Вучића, блатећи његовог брата Андреја, остале чланове породице и сараднике, али само на једно не рачуна.

Народу у Србији је јасно да фарма кокошака у Моровићу постоји већ 40 година и да коке нису снеле никада дрогу, као што то Мариника измисли, нити ће је икада снети. 

 Баш тако је народу и јасно да се Александар Вучић бори против мафије, док Ђиласа, Тепићку и Обрадовића са њом вежу разноразна кумства, бизниси, породичне и страначке везе.

 

 

Народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке

Александар Марковић