Саопштења

Марковић: Коначно враћамо војсци статус који заслужује

Ових дана сведоци смо да људи који су упропастили нашу војску, држе лекције и покушавају на сваки начин да оспоре идеју увођења обавезног служења војног рока, али и сваки успех који постиже Министарство одбране.

Када пулени Тадића, Ђиласа и Јеремића критикују војску, коју су за време своје власти разорили, нико не може да остане нем, јер толика количина  лицемерја изузетно је упадљива. У време режима ДС-а уништавани су тенкови, топљени и распродавани , а наоружање је нестајало без трага.

Наше небо могао је да чува једва један авион који је могао да полети, док су услови живота за наше војнике били испод сваког минимума.

Странци су одређивали ко ће бити смењен, ко пензионисан, а ко унапређен. Перјаница данашњег дела опозиције Понош, предњачио је у овом штеточинском деловању, али много није заостајао ни Шутановац који, гле чуда, сада када је наша војска на врхунцу снаге, критикује баш све.

Данас Министарство одбране чини све како би наша земља била безбедна, јака и спремна у сваком тренутку да сачува стабилност, мир и безбедност наше земље, али пре свега наших грађана.

У складу са тим, опрема се наша војска, јача авијација, сами производимо борбена возила, улажемо у војну индустрију, повећавају се и новчана примања и на тај начин коначно враћамо војсци статус који заслужује и треба да има.

Србија има богату историју која се не може замислити без војске, зато ће и увођење обавезног служења војног рока показати да је потреба за тим оправдана и да у народу постоји огромна жеља за тим.

Врховни командант Александар Вучић и министар одбране Небојша Стефановић, безброј пута су доказали колико им је стало до безбедности наше земље и наставиће то да чине и убудуће јер само јака војска гарантује мир Србији и обесхрабрује сваког ко би желео да науди нашој земљи и нашим грађаним.

 

 

 

Члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик

Александар Марковић