Саопштења

Јовичић: Зашто Јеремићу и Ђиласу смета јака Војска?

Здравко Понош, политички комесар Вука Јеремића, познат по залагању за улазак у НАТО по сваку цену и против воље грађана Србије, води интензивну кампању против модернизације и опремања Војске Србије, али и против увођења обавезног војног рока.

Понош и њему слични и даље форсирају причу да наша војска постане део НАТО пакта без да грађане за то питају, са жељом да Војска Србије буде јака као црногорска данас.

Генерал који је чинове стицао политичким деловањем, муљањем и препродавањем војне опреме и наоружања за рачун својих тадашњих шефова Ђиласа, Тадића и Јеремића, данас обилази медије створене да емитују лажи и воде кампању против Александра Вучића и Српске напредне странке и бесомучно напада све добро што председник Србије и министар одбране Небојша Стефановић раде за Војску и припаднике Министарства одбране.

Поношу сметају нова опрема, тенкови и авиони јер он и његови шефови када су били на власти ништа нису набављали већ су разоружавали Војску, топили тенкове и пушке и продавали их за буд зашто.

Поставља се питање зашто је увођење обавезног војног рока “трн у оку” бившим демократама окупљеним око неког фантомског Савеза?

Зашто Јеремићу и Ђиласу смета јака Војска?

Да ли због тога што је јака Војска огледало јаке Србије?

За чији рачун бивши начелник Генералштаба води кампању против модерне и јаке српске војске?

Ко год да стоји иза ових подлих намера, морао би да зна да је Србија са распродајом војске и државе завршила 2012. године када су грађани на изборима отерали Поношеву и Тадићеву хунту.

Никада се више Србија неће извињавати за своје жртве, никада се нећемо сагињати ни клечати, јер одговорном политикомАлександра Вучића дошли смо у позицију да не љубимо ничије скуте већ да будемо равноправни саговорник у дијалогу и са великим силама и са суседима.

Узалуд су сви покушаји да се обманама грађани Србије врате на старо.

Узалуд, јер овај народ памти све ваше махинације и манипулације које смо трпели више од једне деценије.

 

 
 
 
 

Члан председништва Српске напредне странке

Александар Јовичић