Саопштења

Ђиласове кампање лажи не могу оспорити резултате МУП-а и Стефановића

Не постоје часни официри полиције који би се обратили за било шта тајкунима и људима који су окружени нарко-дилерима.  Часни се таквима никада не би обратили. И то је јасно ко дан.

Али, постоји Велики брат Драган Ђилас. Свакодневно осмишља са својим страначким лажовиникама и медијима под својом директном контролом измишљотине у очајничкој жељи да дискредитује министра Небојшу Стефановића и полицију.

Повремено му понестане идеја у његовој  кампањи лажи и тако му се деси да, баш као данас, осмисли писмо 15 анонимних официра полиције које количином непознавања полицијске професије просто „одушевљава“. Толико, да наведено писмо спрчкано у брзини у кухињи Драгана Ђиласа није потребно посебно коментарисати. Јасно је ко дан и да је измишљено и да га није писао полицајац. 

Ђиласове кампање и кампањице лажи не могу оспорити резултате припадника Министарства унутрашњих послова на челу са Небојшом Стефановићем. И ма како велику лаж осмислио, сваки полицијски службеник зна - каква су му данас униформа, возило, опрема и плата, када је Небојша Стефановић министар. Баш као што зна и какви су били у време док је Драган Ђилас био на власти. Више верују својим очима, него Ђиласовим лажима.

Сви часни људи у Србији заправо се питају зашто Ђилас толико брине да му шурак Милан Дабовић, осуђен због шверца кокаина, не остане гладан у затвору? Како ће то да мења будућност Србије са блиским страначким сарадником из Куршумлије Милутином Бакићем, иначе ухапшеним са 66 килограма дроге у камиону? И да ли има у Ђиласовом Савезу против Србије бар неко ко није, и то јасно ко дан, повезан са нарко-дилерима?

Баш зато часним људима у Србији није ни упитно зашто су припадници МУП-а и министар Стефановић свакодневно на мети Ђиласових измишљотина.

 

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић