Саопштења

Александар Мирковић: Бојан Пајтић злоупотребљава чак и 20-годишњицу убиства Зорана Ђинђића да нападне Александра Вучића

Пропали политичар чији је највећи успех био пљачкање буџета покрајинске Владе као и грађана Србије поново је доказао да у њему нема ни грама људскости.

Злоупотребљавајући годишњицу убиства Зорана Ђинђића, Бојан Пајтић покушао је да измишљотинама баци љагу на Александра Вучића и тако и ову ситуацију искористи за политички обрачун.

Нико озбиљан у такве лажи не може да поверује, али ако се узме у обзир од кога долазе, овако нешто није изненађење. Наиме, Бојан Пајтић је човек који је више пута дотакао дно разним махинацијама, али оно што је најбоље осликава о каквом се моралном патуљку ради је чињеница да је отимао џак и од деце са посебним потребама.

У сада чувеној афери Хетерленд, покрајинска Влада Војводине на чијем је челу био Бојан Пајтић 2011. одвојила је и платила чак 157 милиона динара за радове који никада нису ни почети, а камоли се завршили. На тај начин Пајтић се окористио на штету оних којима је тај објекат био преко потребан. Дакле, деца са посебним потребама су остала без обећаног и новцем грађана плаћеног објекта, само зато што се Пајтићу и његовој екипи осладило да отимају како и где стигну.

Ако се само овај пример узме у обзир, јасно је да не постоји ствар на овоме свету коју тај човек неће урадити и изговорити, јер једноставно он образа и осећај срамоте нема.

О моралу тог човека излишно је и говорити, али је жалосно што ни након свега што је чинио, не схвата да је само ружна политичка прошлост наше Србије.

Ни ове лажи, фантазмагорије, бајке које се сеју свакодневно годинама уназад, неће нанети штету Александру Вучићу, јер су резултати, политика коју води као и непрестана борба за бољу Србију много већи и јачи од свих тих њихових будалаштина заједно и зато је бес у њима све већи из дана у дан.

 

Шеф одборничке групе у Скупштини града Београда и народни посланик

Александар Мирковић

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд