Саопштења

Мирковић: Скандалозна карикатура недељника НИН

Скандалозна карикатура коју је објавио недељник НИН још један је у низу бруталних напада на председника Александра Вучића.

Приказивање председника Србије као Адолфа Хитлера срамотно је у сваком погледу и смислу и постављам питање да ли ће било ко сада да реагује и каже да овако нешто није нормално.

У земљи која је ужасно страдала од нацистичке Немачке током Другог светског рата, земља чији су грађани вешани, мучени, стрељани, који су прошли највеће могуће зло од фашистичког вође Хитлера, не заслужује овакве карикатуре које су у најмању руку болесне и морбидне.

Данима слушамо од представника опозиције како се боре против насиља и мржње, али данас нико неће осудити овакву ненормалну кампању против једног човека, па макар то био и Александар Вучић. Лицемерство опозиције ових дана доживљава врхунац и док они наводно шетају против насиља, насиље спроводе свакодневно, над нама који подржавамо државну политику и Александра Вучића. Као да им није довољно то што раде у парламенту, на друштвеним мрежама, у емисијама њиховог газде тајкуна, већ сада прљаву кампању проширују и на ово поље, што будимо искрени није први пут.

Након претњи да ће нас вешати, јурити по улицама, бацати у Дунав и Саву овако нешто јесте било очекивано, али свакако није нормално.

Колико год покушавали да на улици, насиљем и оваквим сулудим кампањама сруше Александра Вучића у томе неће успети, јер резултате које има иза себе, као и снажна борба за боље сутра свих грађана Србије је нешто што грађани виде, препознају и подржавају.

 

Шеф одборничке групе у Скупштини града и народни посланик

Александар   Мирковић