Саопштења

Мирковић: Још један Ђиласов час лицемерства

Најгори градоначелник у историји Драган Ђилас данас је још једном одржао час лицемерства.

Човек у чије време су фабрике затваране, а више од пола милиона људи остало на улици, још једном је својом демагогијом покушао себе да  представи у неком другом светлу, али ни овај пут то није успео, јер сви знају колику штету је тадашња власт нанела Србији.

О финансијама Ђилас може да говори, али само када су у питању његови милиони на рачунима као и како се то од 74 хиљаде евра и пропалог чешког предузетника, за мање од десет година власти долази до 25 милион евра у некретнинама. Лицемерно је да Ђилас говори о државном новцу, јер су он и њему слични нашу земљу економски и привредно разорили и довели на ивицу банкрота. Најбољи пример је град Београд коме је Драган Ђилас оставио 1,2 милијарде евра дуга и тако га довео на руб пропасти. Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси каже наш народ, то је оно што сваком прво падне на памет када чује Ђиласа како говори о Булевару краља Александра, јер више и птице на грани знају да је само у тој афери проневерено 6 милиона евра, на сумњивим тендерима за шта су чак и подизане оптужнице.

Док говори о ПKБ-у једнако важи горе наведена пословица, јер поред тога што су га упропастили, прославили су се и тиме што су без иједног папира и дозволе градили фарму поред већ постојећих празних објеката, а цену њихове бахатости и нестручности платиле су и краве, којима су секли рогове јер нису могле да уђу у боксеве. Мучно је слушати како би Драган Ђилас данас све боље радио и како му се јавила накнадна памет, јер када је имао прилику да нешто уради, бринуо је само о себи, својим интересима и личном богаћењу, док је све остало пропадало.

Успех политике Александра Вучића и Српске напредне странке видљив је на сваком кораку, од отворених фабрика, нових радних места, смањене незапослености, већих плата и пензија и то на реалним основама, па све до нових путева, болница, школа и вртића. Постигнуте резултате нико не може да умањи, па ни пропали политичар попут Драгана Ђиласа.

 

 

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић