Саопштења

Марјановић: Ђиласова машинерија зла наставља са нападима на децу Александра Вучића

Након што Драгану Ђиласу није успео јефтин глумачки трик и покушај да бескрупулозно обмане јавност да је неко напао његову децу, коју истине ради нико и нигде никада није споменуо, Ђиласова медијска машинерија зла је наставила са бруталним нападима на породицу и децу председника Александра Вучића.

Није им било довољно то што су следбеници Драгана Ђиласа на друштвеним мрежама и опскурним порталима позивали на силовање и убиство Вукана, Милице и Данила, него су сад по Ђиласовом налогу отишли и корак даље започевши скандалозну и незапамћену криминализацију Данила Вучића, коме својим фабрикованим и срамним писањем директно цртају мету на челу.

Без обзира ко какву политику заступа недопустиво је да било који политички актер или медиј свесно злоупотребљава децу својих политичких противника у овом случају децу председника Александра Вучића у свакодневној политичкој борби. Подједнако је недопустиво да политичка острашћеност и мржња дела опозиције релативизује и оправдава срамне нападе на децу председника Србије.

Пружам пуну подршку Александру Вучићу у борби за пристојну, успешну и модерну Србију и у борби против политичких профитера попут Драгана Ђиласа, који нашој земљи и грађанима немају ништа друго понуде, сем болесне жеље и амбиције да без избора и подршке народа по сваку цену дођу поново до власти и фотеља.

 

 

Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке

Радослав Марјановић