Саопштења

Марјановић: Насилници из СзС-а немају подршку грађана Србије

Добро је што је Ђиласов потрчко Марко Бастаћ сам признао да је заједно са својим плаћеним хулиганима, међу којима има осуђиваних нарко-дилера, украо 62.000 динара за лечење болесног детета колико је било у коверти коју је испред галерије „Прогрес“ насилно отео покушавајући да линчује политичке неистомишљенике.

Новим директним и отвореним претњама шамарима политичким неистомишљеницима Бастаћ је још једном показао бахатост и осионост по угледу на свог страначког шефа Драгана Ђиласа и тиме јасно послао поруку да ће се насиљем обрачунавати са свим грађанима који другачије мисле од њега и Драгана Ђиласа.

Ако томе додамо и чињеницу да је Сергеј Трифуновић поново срамно и скандалозно вређао још једну новинарку, овог пута новинарку РТС Оливеру Јовићевић и тиме показао да је најобичнија простачина постаје јасно због чега насилници и женомрсци попут Ђиласа, Бастаћа и Трифуновића немају подршку грађана Србије.

Пристојна Србија неће дозволити лопужама, насилницима и простацима окупљеним у Савезу за Србију да спроводе своје деструктивне и насилне идеје.

 

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Радослав Марјановић