Вести

Стефановић: Нека Шапић каже шта зна пошто нема дилему

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић позвао је данас председника општине Нови Београд Александра Шапића да пријави тужилаштву сва сазнања у вези са убиством Оливера Ивановића с обзиром да, како сам наводи, “нема дилему” по питању починиоца.

“Позивам Александра Шапића да пријави тужилаштву сва сазнања која има, с обзиром да “нема дилему” по питању починиоца. Толико о поштењу, доброти и обзирности” написао је Стефановић на свом Твитер налогу, поводом Шапићевих коментара његовог обраћања јавности.

Стефановић је на свом твитеру “окачио” и изјаву Шапића порталу ФОС медиа:

“Нећу да улазим у то, човек је данас убијен, нисам ја пророк, ни полиција. Само је брука и срамота да је човек прошао све што је прошао, који је лежао три године у затвору, прошао ратове, да га сада неко убије на кућном прагу практично у свом родном граду. А ко га је убио, то мислим да и није нека велика дилема”, пренео је тај портал речи Шапића.

Шапић је у међувремену реаговао на Стефановићеве наводе на прес конференцији, тврдњом да ниједном својом изјавом председника Србије није повезао са убиством Оливера Ивановића.

Стефановић је на данашњој конференцији за новинаре рекао да је изгледа Ради Трајковић, Саши Јанковићу, Ђиласу, Шапићу, Шутановцу дозвољено да сваког дана оптужују Вучића, јер стоје иза изјава у којима повезују или Вучића или српски народ или власт са убиством, не нудећи било какве доказе за то.

 

Извор: Танјуг