Вести

ЂУРИЋ: ГНУШАМ СЕ КАО И СВИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ЛАЖНОГ ПАТРИОТИЗМА ВУКА ЈЕРЕМИЋА

Злурадост са којом појединци из тајкунско-лоповске коалиције коментаришу настојања ове владе и председника Србије да се изборе са трагичним наслеђем њихове антидржавотворне политике, код поштених и пристојних људи, уверен сам, не може да изазове ништа друго него гађење. 

Нормалном човеку не може бити схватљиво да неко попут Вука Лимуновог Јеремића, оног истог Тадићевог министра спољних послова, који је потрошио милионе евра народних пара на луксузне хотеле, а који је пред Међународним судом правде иницирао поступак који је резултирао мишљењем какво су албански сепаратисти могли само у сновима да прижељкују, данас наступа са бесмисленим и лицемерним тирадама. 

Гнушам се као и сви грађани Србије лажног патриотизма Вука Јеремића, његове покварености, јер таквопонашање не само да извргава руглу саму демократију, већ и све српске националне и грађанске вредности. 

Онима који Александра Вучића покушавају да дискредитују ниским и примитивним нападима могу да поручим само да он има неизмерно више храбрости него сви они заједно, што је безброј пута и доказао, и да за разлику од њих Александар Вучић ради све искључиво у интересу грађана Србије. 

А када је реч о Јеремићевим прогнозама да ће на изборима у Београду лоповско-тајкунска коалицијапредвођена Мишковићем,Ђиласом, Шапићем и Лимуном однети победу над Српском напредном странком, могу само да подсетим да је он са једнаким жаром и оптимизмом прогнозирао и сопствену победу на председничким изборима, па га је народ сместио тамо где и припада – на политичко сметлиште.

Грађани нашег главног града ће, дубоко верујем, осујетити јуриш лоповско-тајкунске коалиције под вођством Мишковића на сада пуну градску касу, јер степен корупције и лоповлука остварен у време њихове владавине је ушао у легенду и служиће будућим генерацијама као подсетник на једну мрачну и срећом заувек превазиђену политичку епоху.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке