Саопштења

Огроман пораз прикривају свакодневним нападима на чланове РИК-а

Истина коју припадници нове коалиције-Бошко Обрадовић, Бојан Пајтић, Санда Рашковић Ивић, Чедомир Јовановић, Борис Тадић и Никола Сандуловић, покушавају да сакрију је, да су у Војводини изгубили 43 посланичка места, а у Београду 147 одборничких мандата у општинама.

Огроман пораз који су претрпели због народне воље да подржи Александра Вучића, а не припаднике коалиције коју интересује само сопствена фотеља и скупштинска клупа, прикривају свакодневним нападима на чланове Републичке изборне комисије, жене, новинаре и лажима о изборном процесу.

Најважнија изборна радња коју би требало да погледају представници ове нове коалиције јесте изборна воља грађана у Републици Србији, која им јасно показује да после 15 година власти ДС у Војводини, и у многим општинама у Србији, грађани не желе да припадници ове коалиције, па чак ни у новој коалицији, управљају нашом земљом, покрајином, нити локалном самоуправом.

Јасно је да нервозу и страх у новој коалицији ствара чињеница да ће се ускоро видети како је покрајински режим  управљао нашим новцем, како су постајали богатији, а грађани сиромашнији, а инвестиције се готово и не виде.

Зато не чуди што представници нове коалиције Бошко Обрадовић, Бојан Пајтић, Санда Рашковић Ивић, Чедомир Јовановић, Борис Тадић и Никола Сандуловић, на сваки начин покушавају да опстану бар негде на власти, да задрже бар неку фотељу и службени аутомобил, не би ли и ове године могли да рачунају на Брионе и Малдиве.

Оно што је потпуно извесно јесте да грађани желе модерну и уређену Србију, инвестиције и нова радна места, државу која ће бити стабилна и која има будућност.

 

Служба за информисање

Српскa напреднa странкa

Градски одбор Београд