Вести

Стефановић: Политика СНС је да омогући бољи живот грађанима

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас да је политика СНС-а да кроз сталну подршку малим и средњим предузећима омогући бољи живот грађанима.

Стефановић, који је у београдској општини Сурчин обишао породицу Жугај, која има предузеће за производњу металне арматуре и услужну прераду дрвета, истакао је да управо овакве фирме данас чине окосницу малих и средњих предузећа у нашој земљи, што је од великог значаја за напредак и развој економије.

„Један од принципа рада Српске напредне странке је да политичким деловањем подржи привреду и оне који доприносе расту бруто друштвеног производа у нашој земљи, али и да кроз рад локалне самоуправе и републичке Владе помогне да ови људи имају квалитетније услове за рад, да могу више да зараде, плате порез држави, али и да запосле још људи“, рекао је Стефановић.

Он је истакао задовољство чињеницом да је локална самоуправа препознала овакву врсту политике и да кроз подршку и заједничку сарадњу доприноси да предузећа која послују на територији општине Сурчин буду још успешнија.

„Политика Српске напредне странке и наш задатак је да кроз сталну подршку помогнемо да ови људи буду задовољнији и успешнији и тиме заједно учинимо да Србија буде боље место за живот“, поручио је Стефановић.

Он је навео и да му је изузетно драго да види да фирма породице Жугаја упошљава велики број људи, од којих су неки већ и по двадесет година запослени у њој, али и нове раднике који уче занат и који хоће да се баве овим послом.