Вести

Петронијевић: У Ђиласово време НТП био зграда духова

Данашњим перформансом испред Научно-технолошког парка на Звездари, члан Градског одбора Београд Српске напредне странке Драгомир Петронијевић указао је на једно од многобројних лажних обећања Драгана Ђиласа.

Према речима Петронијевића овај НТП је у време власти Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бориса Тадића и сличних експерата био познат као зграда духова, у чије време овде нико није радио.

„У њихово време оваква места су била празна. Данас овде ради преко 700 инжињера, преко 9 компанија се вратило из иностранства. Ђилас није бринуо о младима док је био на свим могућим функцијама, од директoра Народне канцеларије, преко министра, до градоначелника, није стварао услове за младе", сматра Петронијевић.

Република Србија и Град Београд су направили услове који одговарају младима, да могу да раде и да се развијају у својој земљи.

„Млади људи, који раде у овом Научно-технолошком парку су само прошле године зарадили 20 милиона евра", истакао је Петронијевић.

Петронијевић је нагласио да су управо смарт клупе које се налазе на обновљеном Тргу републике, патентиране управо у НТП  на Звездари.

„Мноштво других производа и пројеката ћемо радити у будућности, јер ми бринемо о нашим младим људима", рекао је Петронијевић.

„Уместо накнадне памети коју Ђилас, Јеремић и слични данас показују, поручујем им да би било боље да објасне како је то Драган Ђилас од 74.000 евра дошао до 25 милиона, нека објасне нашим младима како се то постаје милионер", закључио је Петронијевић.