Вести

Петронијевић: Од Ђиласових лажних обећања грађани нису имали ништа

Драгомир Петронијевић, члан Градског одбора Београд Српске напредне странке, данас је ишао у потрагу за Ђиласовим лажним обећањем из 2010. године.

„У јулу месецу 2010. године, тадашњи градоначелник Ђилас обећао је грађанима леве обале Дунава да ће добити канализацију. Ми смо данас обишли Овчу, Борчу, Kотеж, Kрњачу, целу леву обалу Дунава, и видели да овде никада нису почели радови на изградњи канализационе мреже“, истакао је Петронијевић.

Према Петронијевићевим речима Ђилас, који је ушао са 74 хиљаде евра у политику, данас има 25 милиона евра у некретнинама, а грађанима Палилуле на левој обали Дунава није изградио канализацију иако им је 2010. обећао.

„Александар Вучић је рекао грађанима да ће у марту 2020. године почети израда канализације“, подсетио је Петронијевић и додао да је пројектна документација урађена, обезбеђено је 54 милиона евра за те радове и у марту почињу радови на канализационој мрежи.

„Од Ђиласових лажних обећања, грађани леве обале Дунава, а и целог Београда, нису имали ништа“, закључио је Петронијевић.