Вести

Мирковић: Одборници СНС одбранили поверење грађана

Шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Београда Александар Мирковић рекао је да су претходна 48 часа одборници СНС и коалиционих партнера провели време у очувању изборних резултата, поверења и мандата које су добили од грађана.

"У наредном периоду уколико се покаже опасност да тајкуни Драган Ђилас, Вук Јеремић појачани предводником и фашистом Бошком Обрадовићем нешто слично понове или примене насиље, ми ћемо опет бити спремни да изборну вољу грађана сачувамо", казао је Мирковић.

И он је позвао Сергеја Трифуновића да се изјасни и каже какву је поруку хтео да пошаље Мађарима у Београду и Србији, шта је то значило и да ли су Мађари и други припадници националних мањина безбедни.

"То је апсоилутно недопустиво и апсолутно је и Трифуновић потпао под утицај фашистичког начина политичког деловања које спроводи и заступа Бошко Обрадовић", казао је шеф одборничке групе СНС.

Упитан за претње које је добио, Мирковић је истакао да се није уплашио и додао да је и данас дошао градским превозом до Славије, одакле је прошетао до Старог двора.

Каже да верује у државне органе и има поверење у све њих, а пре свега у ресор који успешно води министар Небојша Стефановић.

"Имам пуно поверење у полицију, нисам се уплашио, јер за разлику од Бастаћа, Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, ја никоме ништа нажао нисам учинио и никоме ништа нисам украо", казао је Мирковић.

Додаје да га претње нису уплашиле, већ да ће оне бити само мотивација њему и колегама да раде још јаче и више и боље за интересе Београђана и све грађане Србије.

 

 

Извор: Танјуг