Вести

Мирковић: Грађани Србије неће насиље СзС

Шеф одборничке групе СНС-a Александар Мирковић поручио је вечерас да ако је и било некакве дилеме од јуче је више нема - огромна већина грађана Београда и Србије неће у прошлост и не жели насиље које им месецима нуде Трифуновић, Јеремић, Обрадовић и Ђилас.

„Желе да наставе путем економског и финансијског просперитета, нових фабирка и радних места коју гарантује политика председника Александра Вучића“, навео је Мирковић у саопштењу.

За разлику од Александра Вучића, како каже, који говори о миру, стабилности, помирењу и јединству свих грађана Србије, „насилници Трифуновић, Обрадовић, Ђилас, Јеремић, Тадић и остали пајаци прошле суботе су се такмичили ко ће више лагати, вређати или погрдније се обратити том истом Вучићу и свакоме ко не мисли као они, те је јасно ко жели да подели Србију“.

„У складу са таквом понудом, речником и политичким програмом који се своди на мржњу, насиље и претње, а који свакодневно користе Ђилас, Јеремић и Обрадовић, не чуди одсуство подршке грађана.

Он каже да је данас у истом маниру наставио Бранислав Лечић, који је „својим урлањем растерао и оно мало људи што се окупило код Теразијске чесме“.

Мирковић оцењује и да како на поротесту дела опозиције прошле суботе, тако ни данас, није изнет ни један предлог од њих о било чему, јасно је да су се Обрадовић, Ђилас и Јеремић удружили искључиво због мржње према Вучићу и Српској напредној странци, а зарад властитих интереса.

Он је додао и да лидер Народне странке Вук Јеремић наставља са изношењем неистина на рачун председника Александра Вучића, али то, како каже, није новина за таквог „моралног патуљка“.

„Потрчко Патрика Хоа, затвореника који је Вуку Јеремићу уплатио више од 9 милиона долара, изгледа да је доживео тежак шок видевши да је политици нормалне, пристојне и напредне Србије коју представља Александар Вучић подршку пружило више од 150.000 људи“, указује Мирковић.

 

Извор: Танјуг