Вести

Марковић: Обрадовић наставља са измишљотинама

Народни посланик Српске напредне странке Александар Марковић истакао је данас да Бошко Обрадовић по ко зна који пут наставља са измишљотинама како би дискредитовао Небојшу Стефановића.

„Бошко Обрадовић по ко зна који пут наставља са својим низом измишљотина којима покушава да дискредитује Небојшу Стефановића", наводи Марковић.

„Иако је Универзитет Мегатренд све те лажи јасно демантовао, показао његов студентски досије, пријаве испита, навео професоре који су му предавали и код којих је полагао испите, и изнео апсолутно све потребне доказе да је у питању гнусна лаж, Бошко Обрадовић наставља са својом кампањом чији је једини циљ да прикрије криминалне и неморалне активности његовог пословног партнера Драгана Ђиласа”, истакао је Марковић.

Марковић наводи да зато Обрадовић не сме ни да зуцне о чињеници да је његов пословни партнер Ђилас стекао најмање 25 милиона евра и то у периоду док је обављао функције министра, директора Народне канцеларије Председника Републике и градоначелника Београда.

Зато Обрадовић бежи главом без обзира од потања везаних за Ђиласов лажно стечени новац из Чешке, што је наводно био почетни капитал за стицање милиона у Србији.

Зато никако да објасни како је Ђилас од 74.000 евра направио најмање 25 милиона евра, и то у периоду обављања власти у Србији.

„Због тога Бошко Обрадовић и Драган Ђилас по сваку цену желе да се дочепају власти, контроле над медијима и свим финансијским токовима у земљи. Једино што им је важно је да што пре напуне своје џепове и због тога су спремни на све- насиље, пребијање жена и изазивање хаоса на улици“, закључио је Марковић.